آيا خواص باورنكردني روغن حيواني را مي دانيد

۱ بازديد

بياييد با خواص روغن حيواني آشنا شويم

 

روغن حيواني يا روغن كرمانشاهي، غذايي است كه در گذشته بسيار مورد استفاده قرار مي گرفت و امروزه كمتر استفاده مي شود. اما جالب است بدانيد روغن حيواني خواص شگفت انگيزي دارد و در درمان بسياري از ناهنجاري ها موثر است. روغن حيواني حاوي اسيدهاي چرب امگا 3 و ويتامين A است و تاثير بسيار خوبي بر سلامت بدن دارد. البته بايد در حد اعتدال مصرف شود; زيرا مصرف زياد روغن حيواني دريچه هاي عروقي را تنگ مي كند و خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را افزايش مي دهد. در اين مقاله به خواص روغن حيواني و موارد ديگر مي پردازيم.

 

برخي از فوايد روغم حيواني براي سلامتي

 

روغن حيواني يكي از مواد غذايي با خواص استثنايي است. روغن حيواني از شير گوسفند، گاو و بز به دست مي آيد و داراي چربي 0.2 تا 99.8 درصد است. در زير به برخي از خواص روغن حيواني اشاره مي كنيم.

 

  • نقش روغن حيواني در بهبود عملكرد دستگاه گوارش
  • نقش در تامين ويتامين هاي حياتي بدن
  • داراي كلسترول LDL بسيار پايين
  • كمك به تقويت سيستم ايمني بدن
  • روغن حيواني نقطه دود بالايي دارد
  • در درمان سوختگي موثر است
  • در درمان سوختگي موثر است
  • روغن حيواني عاري از ناخالصي است
  • براي زيبايي صورت و پوست مفيد است
  • در درمان سرماخوردگي مفيد است
  • بينايي خود را افزايش دهيد
  • به درمان بيماري هاي تيروئيد كمك مي كند
  • در خلق و خوي موثر است
  • استفاده خانگي

 

خواص روغن حيواني براي رحم

 

خشكي واژن ناشي از كمبود هورمون استروژن يكي از بيماري هايي است كه زنان را درگير مي كند. عواملي مانند سيگار كشيدن، سقط جنين، شيردهي، بارداري، داروهايي مانند دانازول، جراحي مانند شيمي درماني، راديوتراپي و يائسگي عواملي هستند كه به خشكي واژن كمك مي كنند.

سوزش و خارش واژن همراه با درد از علائم خشكي واژن است. افراد مبتلا به اين بيماري مي توانند از روغن حيواني به صورت شياف يا از پماد موضعي آن براي كاهش خارش استفاده كنند. خوردن روغن حيواني همراه با غذا مي تواند باعث تقويت تخمدان ها و رحم شود. همچنين روغن حيواني به دليل دارا بودن ويتامين بالا مي تواند باعث تقويت هورمون هاي زنانه و افزايش باروري شود. رعايت اعتدال در مصرف روغن بسيار مهم است، زيرا مصرف بيش از حد روغن حيواني مي تواند منجر به بيماري قلبي شود.

 

فوايد روغن حيواني براي پوست صورت

 

خواص پوست روغن حيواني يكي از بهترين دلايل استفاده از اين روغن است. به دليل چربي هاي موجود در روغن حيواني، در كاهش خشكي پوست بسيار موثر بوده و در واقع در آبرساني پوست نقش دارد. همچنين روغن كرچك در كاهش لك هاي صورت و آنها موثر است. براي تهيه ماسك روغن حيواني مي توانيد روغن را با آرد گرم و آب مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد. پس از تهيه خمير آن را روي پوست خود بماليد و پس از 20 دقيقه با آب سرد بشوييد. اين ماسك را سه بار در هفته روي صورت خود بماليد تا تاثير آن را ببينيد.

با اين تفاسير ممكن است شما به فكر قيمت روغن حيواني كرمانشاهي بيفتيد! اينجا بهترين فروشگاه براي خريد اين محصول بكر است.

 

خواص روغن حيواني براي مو

 

روغن حيواني تاثير بسزايي در درخشندگي مو دارد و اگر به مدت طولاني با برنج خورده شود در تقويت مو و رشد آن تاثير بسزايي دارد. اگر مي خواهيد از شر لكه ها خلاص شويد، مي توانيد قبل از دوش گرفتن مقداري روغن حيواني به موهاي خود بماليد تا اثر آن را ببينيد. حدود يك ساعت پس از استفاده از روغن، موهاي خود را با شامپو بشوييد.

 

فوايد روغن حيواني از كلام دكتر روازاده

 

دكتر طب سنتي دكتر به گفته روان زاده، هر چه روغن حيواني بيشتر وارد بدن شود، بيماري هاي بيشتري از بدن دفع مي شود و روغن حيواني كلسترول اضافي بدن را مي سوزاند. اما بايد بدانيد كه مصرف مداوم دنبه براي كساني كه فعاليت بدني و ورزش ندارند مي تواند منجر به بيماري شود. همچنين اگر روغن حيواني به درستي تهيه شود از رسوب در بدن جلوگيري مي كند و مثلاً اگر در تهيه كمي پياز استفاده شود بوي آن كم شده و ويسكوزيته و غلظت آن از بين مي رود و از رسوب در امان مي ماند.

 

فوايد روغن حيواني از نظر دكتر خير انديش

 

دكتر خيرانديش در اين باره مي گويد: يكي از روغن هايي كه كليه ها را گرم و نرم مي كند روغن حيواني است; وقتي خورده مي شود گرم مي شود و با ادويه ها نرم مي شود. يكي ديگر از فوايد اين روغن اين است كه اگر در يك وعده استفاده شود تا سه بار از گرسنگي جلوگيري مي كند. همچنين اين روغن براي تميزي، سفيدي و درخشندگي پوست صورت بسيار مفيد است.

بنابراين روغن حيواني تهيه شده از چربي شير گاو و گوسفند مفيدترين غذا براي بدن است كه نقش مهمي در سلامت بدن دارد. البته بايد توجه داشت كه براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي بايد در حد اعتدال مصرف شود.

 

مقايسه كره گوسفندي با كره گاوي

 

روغن حيواني از چربي گاو يا گوسفند توليد مي شود. اما نكته مهم اين است كه كره گاوي بهتر است يا كره گوسفندي؟ از آنجايي كه شير گوسفند كمتر از شير گاو توليد مي شود، كره گوسفند گرانتر از شير گاو است. همچنين به دليل نوع شير گوسفند، كره بدست آمده از آن براي بدن مشكل هضم است و برخلاف گوشت گوسفند، روغن گوسفند طبيعتا سرد است. اما يكي از مزيت هاي كره گوسفندي اين است كه طعم بهتري نسبت به كره گاوي دارد، به خصوص اگر شير آن بهاره باشد.

مسلما بايد براي استعلام قيمت روغن حيواني محلي به يك فروشگاه بكر در بهترين نقاط ايران دسترسي داشته باشيد.

اما در مورد روغن گاو، ماهيت روغن گاو با گوشت آن متفاوت است; هضم آن راحت تر از كره گوسفندي است و هزينه كمتري دارد. اما عطر روغن گاو بسيار كمتر از روغن گوسفند است. انتخاب نوع كره حيواني به مزاج شما بستگي دارد، يك پزشك طب سنتي ممكن است روغن حيواني سرد مزاج را براي افرادي كه مزاج گرم دارند پيشنهاد دهد يا برعكس.

كاشت نهال انجير

۱ بازديد

كاشت نهال انجير

درخت انجير از جمله زيباترين و خارق العاده ترين درختان ميوه به شمار مي رود كه شما مي توانيد علاوه بر برداشت انجير هاي خوشمزه و پر خاصيت از آن، به عنوان درخت زينتي در حياط خانه تان به كاشت و پرورش آن اقدام كنيد. اگر شما نيز در فكرتان خريد نهال ميوه و كاشت آن را مي پرورانيد و دوست داريد كم و كاستي از جانب شما براي توليد محصول با كيفيت و زياد صورت نگيرد، جهت آگاهي كامل از كاشت نهال انجير، شرايط كاشت نهال و زمان كاشت و… تا انتهاي مقاله با ما همراه باشيد.

ارتفاع درخت انجير از ? تا ?? متر متغيير مي باشد و بستگي به شرايط محيط كاشت آن دارد؛ تا كنون ??? گونه از انجير شناسايي شده و ميوه هاي رسيده از درخت در رنگ هاي سبز، زرد، بنفش و قهوه اي چيده مي شوند و به صورت ميوه يا بعدا پس از گذراندن مراحل خشك كردن به شكل خشكبار و با طعم هاي بي نظير مورد استفاده قرار مي گيرند.

برگ هاي درخت انجير پهن و منشعب بوده و شيرابه شيري رنگ با مزه تند و سوزان از آن در جريان است. اكنون در ادامه مطالب به نكات لازم در كاشت نهال انجير توجه شما را جلب مي كنم.

براي تكثير درخت انجير روش هاي مختلفي وجود دارد. اين روش ها در دو گروه تكثير جنسي و غير جنسي قرار ميگيرند. تكثير جنسي، زماني مورد استفاده قرار ميگيرد، كه شما دانه هاي درشتي از ميوه انجير به دست آورده باشيد. به گونه اي كه اين دانه ها زير دندان شما مشخص باشند. تكثير غيرجنسي هم به روش هاي مختلفي مانند پيوند، خواباندن شاخه، پاجوش و قلمه زدن تقسيم مي گردد. رايج ترين روش براي تكثير درخت انجير قلمه زدن است.

https://alphanahal.ir/fig-seedling/

انواع روش كاشت درخت انجير:

به‌صورت كلي، دو روش براي تكثير و كاشت درخت انجير، وجود دارد:

روش جنسي

روش غيرجنسي

از روش جنسي زماني مي‌توانيد استفاده كنيد كه دانه‌هاي داخل ميوه به حدي بزرگ باشند كه زير دندان مشخص شوند. در اين صورت مي‌توانيد با كاشت دانه‌ها، اقدام به كاشت و پرورش Fig tree،  نماييد. روش غيرجنسي نيز به سه روش پيوند، خواباندن شانه، پاجوش و قلمه زدن انجام مي‌شود. در ادامه اين روش‌ها را بررسي مي‌كنيم.

 

 كاشت درخت انجير به روش قلمه زدن:

قلمه زدن به دو روش مستقيم و كاشت نهال خزانه‌اي انجام مي‌شود. در روش مستقيم، شما بايد حفره‌اي به عمق يك و نيم متر و پهناي هفتاد سانتي‌متر ايجاد كرده و قلمه را در آن بكاريد. دقت كنيد كه قلمه انتخاب شده بايد ضخامتي حدود سه سانتي‌متر داشته باشد و قد آن نيز حدوداً هفتاد سانتي‌متر باشد. حفره‌هايي كه براي كاشت ايجاد مي‌كنيد بايد حدوداً ?0 متر از يكديگر فاصله داشته باشند تا مانع رشد يكديگر نشوند.

در روش قلمه زدن خزانه‌اي، قلمه‌هاي ?0 الي ?0 سانتي‌متري از درختان ? تا ? ساله جدا شده و به همان روش قلمه مستقيم كاشته مي‌شوند. حدود يك‌سال بعد، بهترين نهال‌ها را انتخاب كرده و آن‌ها را به مكان اصلي منتقل كنيد.

در نحوه كاشت مستقيم قلمه، ابتدا چاله هايي به عمق ? تا ?. ? متر و طول و عرض حدود ?? سانتيمتر تا يك متر حفره شده و در اسفند ماه تا ابتداي فروردين ماه، قلمه هاي ? يا ? ساله و يا مسن تر كه ?? تا ?? سانتيمتر طول و ? تا ? سانتيمتر قطر دارند، تهيه شده و كاشته مي شوند. مسافت ها بين چاله ها بسته به قدرت نهايي درختان حاصله از ? تا ?? متر متغيير است.

كاشت نهال انجير با روش پاجوش:

اين روش كاشت درخت انجير؛ در زمستان بهتر جواب مي‌دهد. پس از رسيدن زمان مناسب، پاجوش‌ها را در حفره‌هايي كه از قبل آماده كرده‌ايد بكاريد. براي كاشت بايد يك حفره دو متري ايجاد كرده، سپس يك و نيم متر از آن را با خاك پر كرده و شاخه را در آن بكاريد. اين كار به نهال انجير، كمك مي‌كند تا به‌سادگي ريشه‌هاي خود را در خاك ساكن كند.

درخت انجير معمولا زياد پاجوش مي‌دهند، بنابراين ميتوان از آنها در ازدياد درخت استفاده كرد. پاجوش‌ها را در بهمن و يا اسفند ماه در گودال‌هاي حفر شده قرار مي دهند، و اطراف آن را خاك مي‌ريزند. در اين روش تعدادي از شاخه‌ها را حذف كرده و فقط ? تا ? شاخه باقي مي‌گذارند. در مناطقي كه كشت انجير به صورت آبي مي‌باشد، ابتدا گودالي به عمق ? متر حفر كرده و ?.? متر آن را با خاك پر مي‌كنند. سپس گودال را آب داده و نهال را داخل آن ميكارند.

خوب است بدانيد، ازدياد به‌وسيله قلمه به دليل مقاومت بهتر گياه حاصله در مقابل سرما، نسبت به پاجوش برتري دارد.

 كاشت درخت انجير به روش خواباندن شاخه:

اين روش، شبيه به پاجوش است با اين تفاوت كه شاخه از درخت جدا نمي‌شود و به همان شكل، خم شده و به زير خاك هدايت مي‌شود. با گذشت زمان، شاخه ريشه مي‌دهد و تبديل به درخت جديدي مي‌شود.

قلمه زدن درخت انجير چگونه صورت مي‌پذيرد؟

قبل از آموزش قلمه زدن درختان انجير، لازم است كه با قوانين انتخاب قلمه آشنا باشيد:

  • درخت مادري كه انتخاب مي‌كنيد بايد سالم، قوي و پربار باشد.
  • سرشاخه‌هاي 2 تا 3 ساله درخت را براي قلمه زدن انتخاب كنيد.
  • طول قلمه‌ها بايد حدود ?0 سانتي‌متر باشد.
  • قطر قلمه‌ها حداقل يك سانتي‌متر باشد.
  • قلمه‌هاي بخش انتهايي درخت انجير، بهتر از شاخه‌هاي وسطي و بالايي درخت هستند.

براي قلمه زدن و كاشت نهال انجير، شاخه را انتخاب كرده و با اندازه مناسب برش بزنيد. براي برش زدن حتماً از وسيله استفاده كنيد و شاخه را نشكنيد. شاخه‌هاي بريده‌شده را تا بهار سال آينده در دماي 0 تا ? درجه و رطوبت بالا نگهداري كنيد. در اين شرايط قلمه ريشه زده و آماده كاشت مي‌شود. پس از رسيدن بهار، قلمه‌ها را در جاي مناسب بكاريد و به آن رسيدگي كنيد. پس از گذشت يك سال، نهال آماده انتقال به‌جاي اصلي است.

كاشت زمان مناسب نهال انجير

يكي از مهم ترين نكات كاشت نهال آگاهي از زمان مناسب جهت كاشت نهال در دستيابي به رشد موثر آن محسوب مي شود. اوايل اسفند ماه و اولين نيمه فرودين ماه زمان بسيار خوبي است تا نسبت به كاشت نهال اقدام نماييد‌. در اين مواقع از سال نهال در دوره خواب قرار دارد و بارش باران بر عملكرد آن در آينده اثر بسيار مثبتي خواهد گذاشت.

شرايط مناسب كاشت و پرورش درخت انجير

كاشت درخت انجير مختص مناطق گرمسيري است. چون اين درخت در مناطق سرد امكان رشد و باروري چنداني ندارد. به همين خاطر بسياري از افراد پرورش درخت انجير را در محيط داخلي منزل امتحان مي كنند.

كاشت درخت انجير در گلدان امكان شباهت سازي براي رشد را فراهم مي كند. عده اي نيز كشت باغچه اي درخت انجير را ترجيح مي دهند اما در فصل زمستان پوشش مناسبي براي محافظت از سرما ايجاد مي كنند.

 درجه حرارت

درخت انجير مخصوص مناطق نيمه گرمسيري بوده و نيازمند زمستان ملايم و تابستان گرم است. اين درخت به همان اندازه كه در برابر گرما مقاوم است، در مقابل سرما مخصوصا در دوران جواني حساس ميباشد. بنابراين سرما يك عامل محدود كننده در كاشت اين درخت به حساب مي‌آيد. از لحاظ درجه حرارت، انجير در دماي حدود ?? تا ?? درجه به‌خوبي رشد مي‌كند. هرچند كاشت اين درخت در گستره وسيع‌ دمايي ميسر مي‌باشد، اما بايد بدانيد دماي بالاتر از ?? درجه كيفيت محصول را به طور محسوس كاهش مي‌دهد.

نور مورد نياز درخت انجير :

درخت انجير يك گياه نيمه گرمسيري است و در محيط پرنور كشت مي شود.اين درخت به تابش مستقيم نور خورشيد براي رشد و ثمر دهي نياز دارد.انجير زمستانهاي ملايم همراه با بارندگيهاي پراكنده و تابستانهاي گرم را بيشتر ترجيح مي دهد عليرغم اينكه انجير بومي نواحي نيمه بياباني است، درجه حرارتهاي پايين زمستان، بيشتر از گرماي بالاي تابستان كشت آن را محدود مي سازد، بطوري كه درختان انجير گرماي شديد را بدون خسارت جدي به كيفيت ميوه تحمل مي كند.انجير مانند هر گياه خزان دار نيمه گرمسيري كه به شرايط خشك آب و هوايي وابسته است تحت شرايط رطوبت نسبي پايين، تابش شديد نور خورشيد، درجه حرارت بالاي تابستانه (?? تا ?? درجه سانتيگراد در ماههاي تير و مرداد) و زمستانهاي ملايم به خوبي رشد مي كند. اگر پرورش درخت انجير را در محيط منزل و در گلدان انجام مي دهيد، اين گلدان را در محل مناسبي براي دريافت تابش روزانه قرار دهيد.

وضعيت بارندگي :

زماني كه ?.? سانت از خاك انجير خشك شده باشد، زمان آبياري است. آبياري درخت انجير بايد به طور منظم انجام شود. اين درخت براي رشد به آب كافي نياز دارد. اگر با زرد شدن برگ هاي درخت انجير مواجه شديد، بايد ميزان آب دهي را افزايش دهيد.

اگر اين درختان به شكل ديمي كاشت شده اند، بايد ??? تا ??? ميلي متر بارش را از فصل پاييز تا ابتداي فصل بهار دريافت كنند. رطوبت نسبي كمتر از ??% براي درختان انجير بهتر است. زيرا رطوبت نسبي بالا، شيوع و آلودگي به اكثر بيماريهاي قارچي و نيز شكاف خوردن ميوه كه در زمان رسيدن ميوه صورت ميگيرد را تشديد مي كند.

اگر بارندگي كاهش يابد، بهتر است كشت آبي را براي درخت انجير دنبال كنيد. در زمان لقاح درخت نبايد در معرض بارندگي باشد. چون محصول آن به شدت كم مي شود. ميوه انجير در بارندگي هاي كم و هواي خشك به شكل دم كوتاه و كوچك مي شود اما در هواي مرطوب به شكل بزرگ و دراز رويت مي گردد. اگر در محيط منزل اقدام به آبياري گلدان انجير مي كنيد، در هر بار آبياري ?.? ليتر براي آن در نظر بگيريد.

باد :

وزش باد يا بارندگي در طول انجام عمل بار دهي ممكن است با ايجاد اختلال در پرواز طبيعي زنبور انجير (Blostophaga) در انجام فعاليت گرده افشاني و تشكيل ميوه، وقفه و ممانعت ايجاد كند. با وجود اين، وزش نسيم ملايم در هنگام خشك شدن ميوه مناسب است. زيرا به رسيدن مطلوب ميوه ها كمك مي كند.

نياز سرمايي درخت انجير :

نياز سرمايي درختان انجير براي شكست ركود زمستاني از صفر تا مقدار كم گزارش شده است، سرماي مورد نياز براي شكستن استراحت انجير به قدري كم است كه چند هفته هواي خنك براي آن كافي است بطوري كه ??? تا ??? ساعت دماي كمتر از ? درجه سانتيگراد نياز سرمايي آن را بر طرف مي سازد.

وضعيت خاك :

خاك مناسب براي كاشت درخت انجير خاكي از شن نرم تا رس سخت را در بر مي گيرد اما در خاك هاي ليموني بهترين رشد و نمو را از خود نشان مي دهد. اين خاك از نظر اسيديته بايد بين ? تا ?.? باشد. مقاومت گياه انجير بالاست و در محيط هايي با خاك خشك و شور نيز كشت مي گردد.

آبياري:

هر چند درخت انجير قادر به رشد و توليد محصول در مناطق كم آب مي باشد اما كم آبي هميشه مانع اصلي بر رشد طبيعي آن به حساب مي آيد و ميزان بازده درخت را كاهش مي دهد؛ لذا آبياري فوري و زياد نهال انجير پس از كاشت به دليل تماس بهتر ريشه با آب و خاك جهت جذب مواد معدني براي شروع سريع تر رشد ضرورت دارد.

شايع‌ترين بيماري و آفات درخت انجير چه است:

پس از كاشت، درخت در بعضي شرايط ممكن است دچار آفت يا بيماري بشود. شايع‌ترين بيماري‌ها و آفات درخت انجير، عبارت‌اند از:

بيماري بلايت

بيماري سياهك

سفيدك سطحي

پوسيدگي طوقه و ريشه

پوسيدگي طوقه و ريشه

شپشك ستاره‌اي

كنه تارتن

مگس

مبارزه با آفات و بيماري هاي درخت انجير

مبارزه با آفات و بيماري‌ها نيز از اقدامات ضروري در كاشت و پرورش درخت انجير مي‌باشد.

مورچه اولين آفتي است كه در بحث مراقبت از انجير مطرح مي‌شود. مورچه به دو طريق، به باغات انجير خسارت وارد مي‌كند. اولين مورد در زمان گرده‌افشاني ميباشد، بدين صورت كه با شكار حشره پلاستوفاگا (عامل گرده‌افشاني)، باعث پائين آمدن ميزان گرده افشاني و در نهايت ريزش ميوه‌هاي تلقيح نشده مي‌شود.

مورد دوم نيز مربوط به زمان رسيدن و خشك شدن ميوه بوده، كه با تغذيه از ميوه‌هاي رسيده و خشك باعث كاهش كيفيت و كميت محصول مي‌شود. مبارزه با مورچه ها، معمولا به روش سنتي و با ريختن سم به دور تنه درخت و لانه مورچه انجام مي‌شود.

از ديگر آفات مهم انجير، شب‌پره هندي، پروانه برگ‌خوار، سوسك شاخك‌بلند، مگس ميوه انجير، مگس سركه و كته تار عنكبوتي مي‌باشد، كه مبارزه با آنها از طريق سموم مختلف امكان‌پذير است.

مهمترين بيماري‌هاي انجير نيز، شامل «شانكر يا خشكيدگي شاخه انجير»، «ترشيدگي ميوه انجير» و بيماري «موزائيك انجير» مي‌باشد.

چند نوع هرس داريم و هرس درخت انجير چگونه انجام مي‌شود؟

زماني كه شاخه‌ هاي آسيب‌ ديده و داراي بيماري بر روي درخت ديده مي‌شود، درخت نياز به هرس دارد. گاهي اوقات هرس درخت براي اين انجام مي‌شود كه درخت قوت بگيرد و رشد بهتري داشته باشد. با هرس درخت، تقريباً نيمي از اندازه آن را مي‌كاهيد. بهترين زمان هرس، در زمستان و هنگام خواب زمستاني درخت است. شاخه‌هايي كه روي شاخه‌هاي اصلي ميوه دهي رشد مي‌كنند و داراي زاويه كمتر از ?? درجه هستند نيز نياز به هرس دارند.

انواع هرس درخت انجير:

  • هرس بهره‌برداري
  • تشكيل درخت به شكل پابلند
  • هرس درخت انجير و تشكيل درخت به شكل بوته

https://alphanahal.ir/

بهترين آسياب قهوه صنعتي

۲ بازديد

قيمت آسياب قهوه صنعتي كافي براي شاپ چقدراست؟ چه آسياب قهوه اي براي كافي شاپ مناسب است؟ آيا براي كافي شاپ مي تواند آسياب قهوه صنعتي ايراني  كاربردي باشد؟ چرا؟ همه اين سوالات را در اين پست مورد بررسي قرار مي دهيم. قبل از هر چيز بهتر است نگاهي داشته باشيم به انتخاب آسياب براي كافي شاپ كه بايد چه ويژگي هايي داشته باشد.

آسياب قهوه صنعتي كافي شاپ

بهترين آسياب براي كافي شاپ آسياب قهوه صنعتي است. زيرا مي تواند همه نيازهاي يك كافي شاپ را برآورده كند. چه از نظر سرعت و دقت و چه از نظر عملكرد و نحوه آسياب خوب از اين رو بيشتر افرادي كه در حوزه قهوه و كافي شاپ فعال هستند به دنبال يك آسياب قهوه صنعتي يا نيمه صنعتي مي باشند. همين جا بايد يادآوري كنم بيشتر دستگاه هاي آسياب قهوه خانگي قابليت آسياب قهوه ترك را ندارد و محدوديت هايي براي آسياب ايجاد مي كنند به همين دليل نمي توانند به اندازه كافي پاسخگوي نياز يك كافي شاپ باشند.

 

  بهترين آسياب قهوه صنعتي

بهترين آسياب قهوه صنعتي براي كافي شاپ

همانطور كه مي دانيد انتخاب بهترين آسياب قهوه براي كافي شاپ بسيار حساس و ضروري است. زيرا يكي از بخش هاي مهم كار شما همين آسياب است كه مي تواند روي بخش هاي ديگر هم تاثير گذار باشد. به عنوان مثال اگر قهوه به صورت يكدست آسياب نشود و يا اينكه دقيقاً متناسب با دستگاه دم آوري قهوه آسياب نشده باشد روي طعم و مزه قهوه اثر مي گذارد. به همين دليل بيشتر قهوه فروشي ها و كافي شاپ ها در زمان خريد آسياب قهوه بايد دقت لازم را به خرج دهند. اما مهم ترين مساله اين است كه بهترين آسياب قهوه صنعتي چه ويژگي هايي بايد داشته باشد.

  • موتور قدرتمند با توان بالا

يكي از مهم ترين فاكتورهاي يك آسياب صنعتي خوب داشتن قدرت و توان موتور بالا است. زيرا دانه هاي قهوه بسيار سخت و مقاوم هستند و براي آسياب چنين محصولي نياز است موتور پرقدرت باشد. در اين صورت دستگاه به راحتي مي تواند دانه هاي قهوه را آسياب كند و از طرف ديگر استهلاك دستگاه كمتر است اين مساله مي تواند به عمر و دوام دستگاه نيز كمك كند.

  • قدرت خنك كنندگي در دستگاه

با توجه به اينكه دانه هاي قهوه بسيار سخت هستند بدون شك در هنگام آسياب بخصوص در زمان بيشتر دستگاه گرم مي شود كه اين گرما مي تواند روي كيفيت آسياب تاثير بگذارد و آنها را برشته و سوخته كند. به همين دليل دستگاه هاي آسياب بخصوص آسياب صنعتي قهوه نيازمند فن خنك كنندگي هستند. دستگاه با داشتن فن، بدون مشكل مي تواند با كيفيت بالا، آسياب را انجام دهد  و شما نيازمند صرف زمان و انرژي بابت خنك شدن دستگاه نيستيد. در غير اين صورت بايد صبركنيد تا دستگاه خنك شود و بعداً دوباره كار خود را انجام دهيد كه اين يعني هدر رفتن انرژي و زمان شما و براي كافي شاپ مقرون به صرفه نيست!

  • تنوع درانواع  آسياب

يكي از چالش هاي كافي شاپ ها، قهوه فروشي و ... داشتن تنوع در نحوه آسياب است. همانطور كه مي دانيد هر دستگاه قهوه، نيازمند آسياب مخصوص به خود است. اين مساله زماني محقق مي شود كه شما بتوانيد درجه بندي متنوعي در آسياب خود داشته باشيد. زمانيكه درجه بندي آسياب محدود باشد دست شما باز نخواهد بود. آسياب هاي صنعتي قهوه بايد داراي درجه بندي متنوع و زيادي باشند تا بتوانند هر نوع آسيابي را تحت پوشش قرار دهند.

  • تيغه هاي مقاوم و با دقت

يكي از وسايل مهم و حساس در آسياب قهوه تيغه هاي آن مي باشد. زيرا اين تيغه هاي هستند كه بايد دانه هاي سخت قهوه را آسياب كنند از اين رو داشتن مقاومت كافي و دقت بالا در تيغه مهم است. بيشتر آسياب هاي صنعتي از تيغه هاي تخت بهره مي برند. نحوه قرار گيري تيغه و استحكام آن يكي از فاكتورهاي مهم  براي خريد آسياب قهوه كافي شاپ است.

  • ظرفيت كافي براي گرايندر صنعتي

گرايندرهاي صنعتي قهوه بايد داراي ظرفيت قابل توجهي براي آسياب باشند. زيرا بايد حجم زيادي از دانه هاي قهوه را در زمان محدودي آسياب كنند. در برخي از آسياب هاي صنعتي متاسفانه اين فاكتور مهم در نظر گرفته نشده است. شايد اين مساله در نگاه اول چندان حائز اهميت نباشد اما پاي عمل كه مي رسد بسيار مهم است. زيرا شما بايد در زمان محدودي به مشتريان زيادي سرويس بدهيد و نيازمند آسياب سريع و پرقدرت هستيد.

  • عدم پرتي قهوه در گرايندر

جالب است بدانيد اكثر دستگاه هاي گرايندر قهوه با پرتي زيادي آسياب را انجام مي دهند. اين فرآيند حدوداً بين 200 تا 300 گرم پرتي قهوه ايجاد مي كند. اين موضوع زماني بيشتر خودش را نشان مي دهد كه شما به صورت پشت سر هم بخواهيد در چندين نمونه آسياب ريز و درشت داشته باشيد. دراين صورت بايد براي بدست آمدن يك آسياب يكنواخت و يكدست براي هر نمونه، مقداري پرتي از نمونه قبلي داشته باشيد. با توجه به گران بودن دانه هاي قهوه اين مساله مهم است. اما سوال اينجاست آيا دستگاه آسياب قهوه صنعتي وجود دارد كه پرتي را به حداقل برساند و يا پرتي آن صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! اتفاقاً برخي از برندهاي آسياب قهوه ايراني توانسته اند اين مشكل را براي هميشه رفع كنند. به عنوان مثال آسياب قهوه صنعتي يوكار با داشتن تجهيزات و امكانات بالا توانسته اين مشكل را به صفر برساند. براي مشاهده اطلاعات اين آسياب و يا قيمت روز آن مي توانيد همين كلمه ( آسياب قهوه صنعتي يوكار) را سرچ كنيد و يا اينجا كليك كنيد.

  • ضمانت و خدمات پس از فروش در گرايندرصنعتي

هم يكي از گزينه هاي مهم انتخاب گرايندر صنعتي قهوه است. شايد اين موضوع خيلي مهم نباشد اما اگر پاي عمل برسد و بخواهيد دستگاه خود را تعمير و نگهداري كنيد اهميت اين مساله را به روشني درك مي كنيد. زيرا بسياري از برندهاي خارجي و حتي ايراني ضمانت و خدمات پس از فروش ندارند. به همين دليل با كوچك ترين مشكل شما بايد هزينه هاي گزافي بابت تامين قطعه و يا سرويس دستگاه پرداخت كنيد. اين در حالي است كه برخي از قطعات به صورت كامل در ايران وجود ندارند و شما حتي مجبور به تعويض كل دستگاه و خريد مجدد مي شويد. متاسفانه اين مساله در همه ابعاد ازجمله خريد لوازم برقي، خودرو و ... حاكم است. پيشنهاد ما اين است كه قبل از خريد اين مساله را به صورت كامل مورد بررسي قرار دهيد.

d5_8n07.jpg

 Alt:  قيمت آسياب قهوه صنعتي

  • قيمت گرايندر صنعتي قهوه

اما در كنار همه نكات ذكر شده بايد به قيمت آسياب قهوه صنعتي براي كافي شاپ نيز توجه داشته باشيد. بسياري از آسياب هاي خارجي با قيمت دلار ارزش گذاري مي شوند و نسبت به عملكرد آنها، قيمت بالايي دارند. اين در حالي است كه برخي از برندهاي ايراني با داشتن قيمت منطقي و مناسب به همراه عملكرد عالي توانسته اند همه نيازهاي مشتريان را برآورده كنند. علاوه بر اين خدمات پس از فروش و ضمانت در برندهاي ايراني قابل تامين است و شما مي توانيد از بابت تعمير و نگهداري دستگاه در آينده اطمينان داشته باشيد. شايد اين پرسش مطرح باشد كه آيا يك برند ايراني مي تواند دقت و سرعت عالي داشته باشد؟ برخي از توليدكنندگان آسياب قهوه ايراني با به روز شدن و مطابق با استانداردهاي جهاني توانسته اند اين مهم دست پيدا كنند. يكي از برندهاي معروف ايراني كه توانسته همه امكانات و تجهيزات آسياب قهوه به همراه دقت و سرعت بالا را تامين كند برند آسياب قهوه يوكار است. اين برند با داشتن نمايندگي در سراسر كشور و داشتن خدمات پس از فروش يكي از برندهاي آسياب محبوب ايراني است.

نتيجه گيري:

با توجه به موارد بالا، قبل از خريد آسياب قهوه حتماً تحقيق و اطلاعات كافي داشته باشيد و موارد مهم از جمله قد ت و توان موتور، ظرفيت، درجه بندي، عدم پرتي قهوه، فن خنك كنندگي، ضمانت و خدمات پس از فروش را مورد بررسي قرار دهيد. همين جا بايد يادآوري كنم متاسفانه برخي برندها با داشتن امكانات كم و كيفيت پايين قيمت بالايي دارند و از طرفي برخي برندهاي ديگر به لحاظ اقتصادي بودن محصول براي خريد، با حذف برخي از فاكتورها، قيمت ارزان و اقتصادي براي مشتريان در نظر مي گيرند. پيشنهاد ما نه گروه اول و نه گروه دوم هستند زيرا شما مي خواهيد به صورت حرفه اي و مدام از دستگاه استفاده كنيد و به قول معورف يك بار هزينه بدهيد پس بهتر است بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي حرفه اي را با قيمت مقرون به صرفه در خريد خود داشته باشيد و در بحث قيمت، ارزيابي خود را با توجه به عملكرد و امكانات انجام دهيد نه صرفاً قيمت! متاسفانه بسياري از خريداران صرفاً قيمت را مد نظر دارند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي بيشتري نسبت به هزينه اوليه دستگاه بپردازند و يا مجبور به تعويض دستگاه مي شوند. كه اين مساله مساوي است با به هدر رفتن وقت، انرژي و بودجه شما!

منبع: https://www.khabareazad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-2/29418-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%BE?pr=1