ماكان آريا پارسا از دغدغه هاي كارآفرينان ايراني مي گويد

۱ بازديد

ماكان آريا پارسا از دغدغه هاي كارآفرينان ايراني مي گويد

 

در سال‌هاي اخير، كارآفريني در ايران گاهي بي‌رحمانه و بي‌تفاوت است كه كارآفرينان از اين موضوع گلايه‌هاي زيادي دارند.

 

در سال‌هاي اخير، كارآفريني در ايران گاهي بي‌رحمانه و بي‌تفاوت است كه كارآفرينان از اين موضوع گلايه‌هاي زيادي دارند. ماكان آريا پارسا يكي از كارآفرينان ايراني است كه اخيرا در مصاحبه هايي به اين موضوع واكنش نشان داده است.

دغدغه هاي كارآفريني در ايران اثر ماكان آريا پارسا

 

https://www.mothering.com/members/ikavoshh.464177/#about

 

https://cults3d.com/en/users/ikavosh

 

https://www.magcloud.com/user/ikavosh

 

https://forum.singaporeexpats.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=382063

 

 

 

 

ماكان آريا پارسا در پاسخ به پرسش هايي كه كارآفرينان ايراني چه مشكلات و دغدغه هايي دارند؟ وي با بيان اينكه ما دو نوع تحريم داريم كه شامل تحريم هاي خارجي و تحريم هاي داخلي است، تحريم هاي خارجي شامل تحريم هاي ظالمانه اي است كه خارجي ها بر ما تحميل كرده اند. اما مشكل اصلي در حوزه كارآفريني در ايران تحريم هاي داخلي است.

https://www.ted.com/profiles/33626722

 

https://gaiauniversity.org/members/fanpardazan/profile/

 

https://data.world/fanpardazan

 

https://www.mothering.com/members/fanpardazan.464178/#about

 

https://cults3d.com/en/users/fanpardazan

 

 

يعني عدم همكاري دستگاه ها و نهادهاي داخلي با كارآفرين ايراني براي انجام يك پروژه. به عنوان مثال، يك كارآفرين براي وام يا تسهيلات بانكي به انواع مشكلات نياز دارد و براي كارآفريني كه كارآفرين مي شود، دلسرد مي شود و مي توان او را سر كار برد، مشكل ايجاد مي كند. و از طرفي ممكن است برخي از اين موارد را به راحتي پشت سر بگذارند و به راحتي وام بگيرند. بنابراين مسئله اصلي هميشه تحريم هاي داخلي براي يك كارآفرين است. نكته دوم در بحث مشكلات كارآفرينان ايراني اين است كه برخي از كارآفرينان با مشكلات گيج مي شوند و در اين زمينه سردرگمي مطرح مي شود. https://disqus.com/by/fanpardazan/about/

 

 

 

دكتر ماكان آريا پارسا ضمن تشريح تفاوت كارآفريني وزايي افزود: كارآفريني وظيفه كارآفرين در جامعه نيست و اينطور نيست كه افراد را براي كار استخدام كنند. حتي ممكن است كارآفرين ضد محيط زيست باشد. به عنوان مثال مي‌گفتند پس از راه‌اندازي استارت‌آپ اسنپ، بسياري از آژانس‌هاي تاكسي تلفني ورشكست شدند، زيرا استارت‌آپ هم براي رانندگان و هم براي مهمانان وضعيت فوق‌العاده‌اي است و از سوي ديگر باعث مي‌شود تعداد زيادي از آژانس‌هاي تاكسيراني بسياري از تلفن‌ها را ببندند. پايين. براي مردم شغل ايجاد كرد.

https://knowyourmeme.com/users/ikavosh

 

https://www.goodreads.com/user/show/148260027-ikavosh

 

 

 

يكي ديگر از بزرگترين و چالش برانگيزترين مشكلاتي كه بسياري از كارآفرينان ايراني در يافتن پول با آن مواجه هستند. زيرا يك كارآفرين براي اجراي ايده هاي خود به منابع مالي نياز دارد. در ايران تنها منابعي كه افراد بيشتري به آن مراجعه مي كنند بانك ها هستند. اما بانك ها نه تنها در ايران بلكه در ساير نقاط جهان نيز بدترين منابع مالي هستند.

 

https://hub.docker.com/u/fanpardazan

 

https://www.zazzle.com/mbr/238119359240359513

 

https://fanpardazan.netboard.me/

 

بنابراين وجود صندوق هاي سرمايه گذاري براي كمك به كارآفرينان بسيار حياتي و حياتي است. نبود دولت مالي در اكوسيستم كارآفريني ايران مانع از اجراي بسياري از ايده ها مي شود و همه دستگاه ها و نهادهاي اجرايي كشور بايد براي برون رفت از اين گلوگاه چاره انديشي كنند.

https://hypothes.is/users/ikavosh

 

http://kabipanel.xobor.de/u159_ikavosh.html

 

https://www.wishlistr.com/profile/ikavosh

https://account.archdaily.com/us/users/profile

 

https://www.hackathon.io/users/260093

 

https://www.bbuzzart.com/profile/428183

 

 

نكته بعدي كه در رابطه با چالش هاي كارآفرينان ايراني وجود ندارد، توجه به مقوله پارك هاي علم و فناوري و انكوباتورها است. مثلاً در ايران فردي كه وارد پارك هاي علم و فناوري مي شود توسط اين افراد آموزش مي بيند كه معمولاً اساتيد دانشگاه هستند و هيچ تجربه اي در زمينه كارآفريني ندارند. افرادي كه در اين زمينه تنها از طريق آموزش تئوري و بدون تمرين كارآفريني كه نياز به تجربه عملي زيادي دارد، چگونه مي توانند مربيان ديگري را استخدام كنند؟ بنابراين بهتر است خودتان كارآفرينان با تجربه تربيت كنيد.

https://p-tweets.com/ikavosh

 

https://nootheme.com/forums/users/ikavosh/

 

 

ماكان آريا پارسا در ادامه اين گفتگو ضمن برشمردن برخي مشكلات ديگر كارآفرينان ايراني گفت: متاسفانه در جامعه ما نبود دانشگاه نسل پنجم يا دانشگاه كارآفريني به شدت احساس مي شود. دانشگاه هاي ما كاري جز ارائه مدرك به دانشجويان نمي كنند و نمي توانند دانشجويان را به سمت بازار كار سوق دهند.

 

https://www.digitaldoughnut.com/contributors/kuumslmzbdvekkh

 

https://www.nintendo-master.com/profil/fanpardazan

 

https://www.metooo.io/u/fanpardazan

 

https://www.awwwards.com/fanpardazan/favorites

 

نائب رئيس هيئت مديره انجمن صنفي كارفرمايي غيردولتي كارفرمايي خارجي استان اصفهان با بيان اينكه آمايش سرزمين در كشور ما اتفاق نمي افتد، گفت: با توجه به شرايط موجود در كشور ما آمايش سرزمين اتفاق نمي افتد. يعني در حال حاضر رشته هايي را آموزش مي دهيم كه در جامعه به آن نيازي نداريم و رشته هايي را كه واقعاً نياز داريم آموزش نمي دهيم. موضوع آمايش سرزمين موضوعي است كه در نسل پنجم يعني دانشگاه كارآفريني بايد جدي گرفته شود.

 

https://edshelf.com/profile/ikavosh

 

https://www.digitaldoughnut.com/contributors/xgwiittomjz

https://sketchfab.com/elearnpars

 

https://www.atlasobscura.com/users/pjpodthhbuuqvex

 

http://forum.erickimphotography.com/member/elearnpars

 

 

 

ماكان آريا پارسا در آخرين مطلبي كه در مورد دغدغه هاي كارآفريني اشاره كرد: چيزي به نام الگوسازي در كشورمان نداريم. اين بدان معناست كه اگر كارآفرين هستيم نمي دانيم يا نمي دانيم از كجا شروع كنيم. بهتر است كارآفرينان و رهبران نسبت به اين موضوع احساس مسئوليت كنند، آموزش دهند

https://startupxplore.com/en/person/fanpardazan

 

https://www.mifare.net/support/forum/users/fanpardazan/

، در ديگري سفرهاي علمي برگزار كنند. آنها از كساني الگوبرداري مي كنند كه در اين زمينه پيشرو هستند. به عنوان مثال يك صنعت فولاد اين سفرهاي علمي را در كشورهاي اروپايي مانند ايتاليا و آلمان انجام مي دهد و مهندسان ايراني با الگوبرداري از برخي فناوري ها درخشش چشمگيري در صنعت فولاد كشور ايجاد مي كنند. اما در حال حاضر اين مزيت ها منجر به توسعه كشور و انتها شده است.

https://www.mobypicture.com/user/fanpardazan

 

https://coub.com/fanpardazan